Oaza turcoaz de langa Bucuresti

Weekend-ul trecut am plecat in explorarea unui loc nou, TRQZ LAKE, descris ca un water park in natura, situat in localitatea Crivina, jud. Prahova, la o distanta de aproximativ 50 km de Bucuresti. Spatiul a fost amenajat recent si pe langa zona de agrement, am vazut ca au si un camping, in care poti veni cu propria rulota, sau chiar posibilitate de cazare in casute.
Pentru plecari on si offcamp, oferim spre inchiriere rulota KNAUS SUDWIND, Gold Edition. +40 727 760 129Pentru plecari on si offcamp, oferim spre inchiriere rulota KNAUS SUDWIND, Gold Edition. +40 727 760 129

Avantajele călătoriilor cu rulota

Vacanțele cu rulota sunt o adevărată aventură pe care toată lumea ar trebui să o experimenteze cel puțin o dată în viață. În cazul celor care au adoptat deja acest tip de a călători, plecările devin necesare cel puțin o dată pe an. Care sunt beneficiile acestui stil de a călători?

Camping de iarna la schi in Bulgaria

Anul acesta poti petrece o vacanta inedita, la schi in Bansko, Bulgaria. Aici exista niste locatii partial cunoscute de rulotistii din Romania. Partial cunoscute deoarece in Bansko nu sunt zone de camping dar exista alternative off camping.